Enginar'la yenilikler. Bu hafta yeni bir enginar tarifim var.
Genellikle bezelye, havuç, patates, bakla ile pişen enginarı bu hafta kuru börülceyle pişiriyoruz.
Kuru börülce hem C vitamini hemde bitkisel proteinden zengin bir besin.
Hem sebzeyi hem proteini aynı anda tüketip, son derece doyurucu bir öğün hazırlayabilirsiniz.
6 adet Enginar için 1 su bardağı önceden yarı haşlanmış börülceyi kullanabilirsiniz.
Pişmesine 5 kala üzerine doğranmış dereotuylada renklendirebilirsiniz.
Pişirin & Paylaşın
Afiyet Olsun..
Genellikle bezelye, havuç, patates, bakla ile pişen enginarı bu hafta kuru börülceyle pişiriyoruz.
Kuru börülce hem C vitamini hemde bitkisel proteinden zengin bir besin.
Hem sebzeyi hem proteini aynı anda tüketip, son derece doyurucu bir öğün hazırlayabilirsiniz.
6 adet Enginar için 1 su bardağı önceden yarı haşlanmış börülceyi kullanabilirsiniz.
Pişmesine 5 kala üzerine doğranmış dereotuylada renklendirebilirsiniz.
Pişirin & Paylaşın
Afiyet Olsun..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder